Institutul Științifico-Practic de Horticultură și Tehnologii Alimentare, tip subdiviziune: Laborator
Nr. | Denumirea subdiviziunii | Total angajați | Total unități | Titulari | Cercetători |
---|---|---|---|---|---|
1 | Laboratorul Genofond şi Ameliorare a Viţei de vie | 2 | 1.75 | 2 | |
2 | Laboratorul Virusologie şi Control fitosanitar al viţei de vie | 9 | 9 | 9 | |
3 | Laboratorul Imunologie şi Protecţia Viţei de vie | 3 | 2.25 | 2 | |
4 | Laboratorul Oenologie, VDO şi Băuturi tari | 2 | 1.25 | 1 | |
5 | Laboratorul Biotehnologii şi Microbiologia vinului | 2 | 1.75 | 2 | |
6 | Laboratorul Genofond şi Ameliorarea plantelor pomicole | 1 | 0.75 | 1 | |
7 | Laboratorul Pepinierit şi Tehnologii moderne în Pomicultură | 1 | 0.75 | 1 | |
8 | Laboratorul Căpşun şi Arbuşti fructiferi | 1 | 0.75 | 1 | |
9 | Laboratorul Virusologie, Control fitosanitar şi Protecţia plantelor pomicole | 3 | 2 | 2 | |
10 | Laboratorul Biochimie şi Fiziologie plantelor pomicole | 3 | 2.5 | 2 | |
11 | Laboratorul Tehnologia produselor alimentare | 16 | 9.5 | 15 | 11 |
12 | Laboratorul Verificarea calităţii produselor alimentare | 10 | 6.5 | 10 | 7 |
13 | Laboratorul Pepinierit şi Tehnologii moderne viticole | 3 | 2.5 | 3 | |
14 | Laboratorul Ecologie şi Proiectare | 1 | 1 | 1 | |
Total | 57 | 42.25 | 52 | 18 |