42.25 unități / 55 persoane unice / 14 înregistrări / 11 funcții
Nr. Denumirea subdiviziunii Total angajați Total unități Titulari Cercetători
1 Laboratorul Genofond şi Ameliorare a Viţei de vie 2 1.75 2
2 Laboratorul Virusologie şi Control fitosanitar al viţei de vie 9 9 9
3 Laboratorul Imunologie şi Protecţia Viţei de vie 3 2.25 2
4 Laboratorul Oenologie, VDO şi Băuturi tari 2 1.25 1
5 Laboratorul Biotehnologii şi Microbiologia vinului 2 1.75 2
6 Laboratorul Genofond şi Ameliorarea plantelor pomicole 1 0.75 1
7 Laboratorul Pepinierit şi Tehnologii moderne în Pomicultură 1 0.75 1
8 Laboratorul Căpşun şi Arbuşti fructiferi 1 0.75 1
9 Laboratorul Virusologie, Control fitosanitar şi Protecţia plantelor pomicole 3 2 2
10 Laboratorul Biochimie şi Fiziologie plantelor pomicole 3 2.5 2
11 Laboratorul Tehnologia produselor alimentare 16 9.5 15 11
12 Laboratorul Verificarea calităţii produselor alimentare 10 6.5 10 7
13 Laboratorul Pepinierit şi Tehnologii moderne viticole 3 2.5 3
14 Laboratorul Ecologie şi Proiectare 1 1 1
Total 57 42.25 52 18