Institutul Științifico-Practic de Horticultură și Tehnologii Alimentare, tip subdiviziune: Laborator
Nr. | Denumirea subdiviziunii | Total angajați | Total unități | Titulari | Cercetători |
---|---|---|---|---|---|
1 | Laboratorul Genofond şi Ameliorare a Viţei de vie | 13 | 8.5 | 9 | 11 |
2 | Laborator Ecologie şi Proiectare | 4 | 3 | 4 | 4 |
3 | Laboratorul Virusologie şi Control fitosanitar al viţei de vie | 15 | 14.75 | 14 | 6 |
4 | Laboratorul Imunologie şi Protecţia Viţei de vie | 9 | 7 | 8 | 6 |
5 | Laboratorul Oenologie, VDO şi Băuturi tari | 9 | 6.75 | 7 | 6 |
6 | Laboratorul Biotehnologii şi Microbiologia vinului | 10 | 8.5 | 6 | 8 |
7 | Laboratorul Standardizare şi Expertiză | 5 | 3.5 | 3 | 5 |
8 | Laboratorul Genofond şi Ameliorarea plantelor pomicole | 14 | 11.1 | 13 | 13 |
9 | Laboratorul Pepinierit şi Tehnologii moderne în Pomicultură | 8 | 6 | 6 | 7 |
10 | Laboratorul Căpşun şi Arbuşti fructiferi | 4 | 2.75 | 2 | 3 |
11 | Laboratorul Virusologie, Control fitosanitar şi Protecţia plantelor pomicole | 13 | 10.5 | 11 | 10 |
12 | Laboratorul Biochimie şi Fiziologie plantelor pomicole | 8 | 9 | 8 | 6 |
13 | Laboratorul Ameliorarea şi Tehnologii în Legumicultura şi cartof | 16 | 12 | 10 | 16 |
14 | Laboratorul Tehnologia produselor alimentare | 16 | 9.5 | 15 | 11 |
15 | Laboratorul Verificarea calităţii produselor alimentare | 10 | 6.5 | 10 | 7 |
16 | Laboratorul Pepinierit şi Tehnologii moderne viticole | 11 | 7.25 | 10 | 8 |
17 | Laboratorul Ecologie şi Proiectare | 1 | 1 | 1 | |
18 | Laboratorul Verificarea calităţii producţiei alcoolice | 4 | 3.5 | 3 | 4 |
Total | 170 | 131.1 | 140 | 131 |