Total subdiviziuni: Institutul Științifico-Practic de Horticultură și Tehnologii Alimentare
103 unități / 114 persoane unice / 22 înregistrări / 40 funcții
Nr. Denumirea subdiviziunii Total
angajați
Total
unități
Titulari Cercetători Unități,
finanțare
instituțională
Unități,
finanțare
prin proiecte
Unități
ocupate de
angajați
de bază
Angajați,
finanțare
instituțională
Angajați,
finanțare
prin proiecte
Titulari,
finanțare
prin proiecte
1 Administrație 4 4 4 4 4 4
2 Laboratorul Genofond şi Ameliorare a Viţei de vie 2 1.75 2 1.75 1.75 2
3 Laboratorul Virusologie şi Control fitosanitar al viţei de vie 9 9 9 9 9 9
4 Laboratorul Imunologie şi Protecţia Viţei de vie 3 2.25 2 2.25 1.75 3
5 Laboratorul Oenologie, VDO şi Băuturi tari 2 1.25 1 1.25 0.75 2
6 Laboratorul Biotehnologii şi Microbiologia vinului 2 1.75 2 1.75 1.75 2
7 Laboratorul Genofond şi Ameliorarea plantelor pomicole 1 0.75 1 0.75 0.75 1
8 Laboratorul Pepinierit şi Tehnologii moderne în Pomicultură 1 0.75 1 0.75 0.75 1
9 Laboratorul Căpşun şi Arbuşti fructiferi 1 0.75 1 0.75 0.75 1
10 Laboratorul Virusologie, Control fitosanitar şi Protecţia plantelor pomicole 3 2 2 2 1.5 3
11 Laboratorul Biochimie şi Fiziologie plantelor pomicole 3 2.5 2 2.5 2 3
12 Laboratorul Tehnologia produselor alimentare 16 9.5 15 11 9.5 9 16
13 Laboratorul Verificarea calităţii produselor alimentare 10 6.5 10 7 6.5 6.5 10
14 Grupul Menţinerea Genofondului Viticol 5 5 5 5 5 5
15 Laboratorul Pepinierit şi Tehnologii moderne viticole 3 2.5 3 2.5 2.5 3
16 Laboratorul Ecologie şi Proiectare 1 1 1 1 1 1
17 Grupul Protecţia plantelor pomicole 2 1.75 2 1.75 1.75 2
18 Serviciul Transfer tehnologic, Economie şi Relaţii internaţionale (Marketing) 6 5.5 6 5.5 5.5 6
19 Serviciul Finanţe şi Contabilitate 8 8 8 8 8 8
20 Serviciul Cadre, Arhivă şi Juridică (Resurse Umane) 4 3.5 4 3.5 3.5 4
21 Serviciul Deservire şi Gospodărire str. Vierul 59 24 27.5 24 27.5 26.5 24
22 Serviciul Deservire şi Gospodărire str.Costiujeni 14 6 5.5 5 5.5 5 6
Total 116 103 110 18 103 0 99 116 0 0